Ние сме пристрастени да правим само най-доброто и основната ни цел е да водим по-здравословен начин на живот.
Миналото не може да бъде променено, но може да промените бъдещето си с REZUS.

Ние винаги правим всичко възможно, за да ви отговорим в рамките на един работен ден.

Oткрийте ни в социалните мрежи
Top
 
REZUS Nutrition > Безплатна Консултация с Чудомир Григоров
[woodmart_title woodmart_css_id=”60f6daa7cd637″ title=”Запиши се за безплатна консултация и направи първата стъпка към по-здраво и оформено тяло!” title_width=”100″ title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2MGY2ZGFhN2NkNjM3IiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2ZmZmZmZiJ9fQ==”]

По случай рождения ден на Rezus Nutrition подаряваме 30 безплатни консултации с Чудомир Григоров. По време на тази консултация ще можеш да зададеш своите въпроси, свързани с твоите цели, хранителни режими или тренировки.

Заяви своята, като попълниш формата и потвърдиш по телефона. Запони промяната към една по-добра и здрава версия на себе си!

Кой е чудомир Григоров:
Чудомир Григоров е персонален фитнес треньор и бивш професионален футболист. Една среща се превръща в предизвикателство, с цена живота на Самуил. С помощта на Чудомир той сваля 145 кг. за една година. Инструктор, мотиватор, психолог и приятел са една част от ролите, в които Чудомир се озовава, за да помогне на Самуил, човек, на който много лекари отказват съдействие.

    Нямате добавени продукти
    0